Estetiske behandlinger

 
 

Tannbleking

Bleking er en enkel prosess, og en behandling som kan gi et veldig godt resultat.

Tennene blekes hjemme med tilpassede skinner og blekemiddel  som du får kjøpt hos oss. Vi lager en skinne som er tilpasset dine tenner. I skinnen legger du en gel som du sover med hele natten eller bruker noen timer per dag, til du er fornøyd. Normalt tar dette en ukes tid.

Bleking må ikke overdrives. Den vanligste bivirkningen er ising,  men dette er forbigående. Har du sensitive tenner og tannhalser anbefaler vi ikke bleking.

Fasader

Med porselensfasader («skallfasetter») kan vi korrigere misfargede og skjeve tenner. Tynne porselensskall limes på tennene. Dette er en skånsom måte å behandle estetiske problemer på. Farge og glans er svært holdbar.  

Fjerning av misfarging

Tannstein trekker lett til seg farge fra mat og drikke og fjernes med spesielle instrumenter, ultralyd eller saltblåsing.

Røyk, snus og enkelte medisiner misfarger tenner. Misfargingen kan vi fjerne med pussing og polering.

VI tilbyr også

  • bytting av misfargede fyllinger
  • kroner
  • implantater
  • broer
  • nesten usynlig tannregulering, "aligners"

Vi tar alltid utgangspunkt i ditt ønske og dine tenner og hva som kan gjøres ut ifra din situasjon. Det er mange forhold å ta hensyn til ved hvilken behandling som er best for deg. Vi diskuterer alltid forskjellige behandlingsalternativ og kostnader.