Det første besøket hos oss

IMG_5595.jpg

Bare kom, så ordner vi resten

jan kirkedam, tannlege

 
 

Det viktigste for oss er at du føler deg trygg hos a1 tannlegen. Derfor bruker vi tid på å bli kjent med deg første gangen du kommer til oss .

Første møte

Vi ber deg fylle ut et helseskjema med personlige opplysninger og svare på spørsmål om din helse og medisinbruk. Det er viktig at du svarer så nøyaktig som mulig slik at vi best mulig kan ta vare på din tannhelse og eventuelle rett til refusjon.

Alle opplysninger behandles konfidensielt i samsvar med lov om helsepersonell.

Første undersøkelse

Du møter din nye tannlege og forteller om hvorfor du kommer og hva ditt ønske er. Det neste som skjer er vanligvis at tannlegen ser på tenner og munnhule og tar nødvendige røntgenbilder. Tannlegen gir sin vurdering og foreslår hva som kan gjøres i forhold til ditt behov og ønske. 

Har du ikke behov for behandling, men ønsker å bli kalt inn til tannlegen regelmessig, lager vi en innkallingsavtale. Ett tannlegebesøk i året er ganske vanlig. Vi kaller inn på sms hvis ikke du avtaler å få tilsendt kort i posten.

Trenger du flere behandlinger blir du og tannlegen enige om det beste alternativet for deg, hva det vil koste og hvor mye tid du må sette av til tannlegebesøket. 

 

Praktiske opplysninger

  • Parkering er gratis. 
  • Betaling skjer etter hvert besøk.
  • Du kan betale med kontanter eller kort.
  • Avbestilling må skje senest 1 arbeidsdag før oppsatt tid.