Estetisk tannbehandling

Vi etterstreber alltid å oppnå et optimalt estetisk resultat av en behandling enten det er en enkelt tann som behandles eller flere tenner på en gang. Alle reparasjoner vi utfører gjøres mest mulig likt det smilet hvor de hører hjemme, enkelte pasienter ønsker total forandring på deres smil, da snakker vi om «smil design». Smil design er blitt en etterspurt behandlings metode. Med bakgrunn i digitalisering, 3D skanning og 3D fresing / printing har denne typen behandling blitt helt annerledes. Du som pasient kan få se bildemanipulering av ditt smil før en går i gang, videre kan du få «prøve» en test, (mock up) av den tiltenkte planen før en går i gang. Vi prøver her å illustrere noen av steppene ved hjelp av bilder. Om det er mer interessant så kontakt oss for en samtale.

Eksempel på omgjøring av kun en tann, slik at den passer bedre inn i det smilet den hører hjemme i:

Eksempel på et tilfelle hvor det var ønske om rettere og hvitere tenner, det er gjort med usynlige skinner som brukes hele dagen, så bleking av tenner. Dra i slideren for å se før og etter.

FØR ETTER

Eksempel på et tilfelle hvor det var ønske om jevnere tannbuer, hvitere smil og få jevnere farge på alle tennene. Her er det gjort full smile design analyser med påfølgende skinner for å plassere tennene på rett plass før det forberedes for tynne skall fasader:

Endelig resultat. Se før og etter bilde: