Rutinekontroll

Vi er opptatt av pasientreisen. Det er deg som pasient det skal handle om og vi jobber hver dag for at opplevelsen hos oss skal bli best mulig.

Under kan du se før og etterbilde av en enkel tannsteinrens.

En viktig del av en undersøkelse er innsamling av dokumentasjon i form av foto, røntgen der det er nødvendig, ofte 3D scan, sykdomshistorie, dine eventuelle plager osv.

Dette håper vi skal bidra til en bedre forståelse om grunnen til at eventuell behandling er nødvendig, da kommunikasjonen foregår med foto, røntgen og 3D scan på en skjerm foran deg.

I tillegg til å samle inn visuelle elementer, vil klinisk undersøkelse av tenner og tannkjøtt bli foretatt og fjerning av tannstein, puss og polering ved behov. Det stilles diagnoser på grunnlag av alle disse elementene.

Regelmessig undersøkelse hos tannlegen kan forebygge sykdom og bidra til bedring i tannhelsen. Hyppigheten tilpasses deg som pasient.
Dersom ingen videre behandling er nødvendig, er det mulig å lage en innkallingsavtale med oss.

Ved større behandlingsbehov, tilstreber vi alltid å lage en behandlingsplan og et kostnadsoverslag, slik at du blir opplyst om både behandlingsalternativer, pris og tidsperspektiv.

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon. Velkommen til oss!