Tannlege i koronatider

Vi hos a1 tannlegen er veldig glad for at vi kan holde åpent for deg som pasient selv om det fremdeles er koronapandemi og det unormale vil være normalen en god stund fremover.

Vi holder oss oppdatert på helsemyndighetenes råd og anbefalinger og har iverksatt en rekke tiltak på klinikken slik at både du som pasient og vi som jobber her skal kunne føle oss trygge.

Vi har ekstra hygienerutiner, vi bruker ekstra verneutstyr, vi har håndsprit tilgjengelig flere steder på klinikken, vi begrenser antall til stede på klinikken samtidig og vi kartlegger smittestatus til alle pasienter på forhånd etter råd fra Folkehelsedirektoratet.

Så hvis vi oppfører oss litt strengt, maser litt mye om sprit eller går med rare, fargerike hetter på hodet så er det bare koronatiltak 🙂

Nå har du hørt litt om hva vi gjør for å unngå smittespredning. Du må også gjøre en innsats: Kom til avtalt tid og ikke for tidlig, bruk håndsprit på vei inn, kontakt oss hvis du får symptomer på luftveisinfeksjon, hvis du er i karantene/isolasjon, eller at noen du bor sammen med blir smittet eller må i karantene/isolasjon.

Noen gode råd:

  • Vask hendene ofte og grundig!
  • Hold god avstand!
  • Hold deg hjemme hvis du er syk!
  • Følg anbefalingene fra helsemyndighetene!

Hilsen Nina Beate i resepsjonen